Renoveren met RSE

Renovatie Service Eindhoven is een veelzijdig bedrijf dat voor zowel particulier als zakelijke klant makkelijk te benaderen is voor verbouwing en renovatie werkzaamheden. Mocht het nu gaan om alleen uw huis kantoor of appartement te texen is dat voor ons geen probleem. Mocht u een nieuwe vloer laten leggen ook dan staan we voor u klaar. Vloeren leggen en netjes afwerken met plinten behoren ook tot de tak renovatie. Mocht u toe zijn aan een nieuwe badkamer dan bent u bij ons aan het goede adres. 

Wij staan voor kwaliteit, service en klant vriendelijkheid en zetten daarvoor in ons werk een stapje extra voor u. Wij staan garant voor een nette werkomgeving en houden de communicatie graag helder en direct. Op deze manier zorgen wij dat niemand voor nare verrassingen komt te staan.
Doordat RSE geen nieuwbouw projecten aanneemt blijven wij relatief kleinschalig. Dit heeft voor u het voordeel dat al onze aandacht uitgaat naar uw project en kunnen wij zeer scherpe tarieven hanteren. Vraag gerust een offerte aan of bel even voor het maken van een afspraak.

Renovatie

Renovatie = woningverbetering

Bij zowel renovatie als woningverbetering gaat het om het (gedeeltelijk) vernieuwen van de woning. Dat kan inhouden dat de verhuurder/eigenaar de woning verandert of vergroot. Denk bijvoorbeeld aan het leggen van een houten vloer of het verbouwen van uw badkamer.

© 2018 
Proudly created by MGP

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now